Parquetry
Ulvenhoutselaan 98
4834 MH BREDA

076-5654570 (tel)
076-5651431 (fax)
e-mail parquetry@hotmail.com
internet www.parquetry.nl
Openingstijden
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
's Avonds op afspraak


 

 
Parquetry is een familiebedrijf dat sedert 10 jaar naam maakt in Breda e.o. en buiten de landsgrenzen. Er wordt uitsluitend met eigen personeel gewerkt, desnoods springt Mrianne ook op de vloer. Marianne, Hans (man) en Dennis (zoon) werken er gezamenlijk aan om U een mooie vloer te bezorgen.

De diversiteit aan harde vloeren is tegenwoordig groot. Wie eraan denkt om een houten vloer, kurk of laminaat te laten leggen, moet echt eens gaan kijken bij Parquetry. Er is een prachtige collectie van heel licht kiezelkleurig tot diepbruin-zwart, van zand-gele tot diep warm rode kleuren. In hout is tegenwoordig alles mogelijk. Parquetry levert en installeert zowel planken, parket, tapis, bourgogne, kurk en laminaat. Tevens is schuren (restauratie) van Uw (antieke) vloer mogelijk. Ook qua onderhoud is een zeer groot gamma te verkrijgen bij Parquetry. Indien U de vloer zelf wilt leggen, wordt deze gratis bij u thuis bezorgd, uiteraard in Breda e.o.
Nieuw: zijn onze klik terrasplanken in bankirai en grenen.U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje thee/koffie een vloer te komen uitzoeken.
 

Start