Q-ZAR Laserschietcenter
Visserstraat 5-5A
4811 WH BREDA

076-5144625 (tel)
internet www.q-zar.nl
Openingstijden
op reservering


 
    Algemeen
    Wel eens gefantaseerd om deel te nemen in een computerspel? Of bij het zien van een science fiction film zelf in en futuristische omgeving te belanden en dan een lasergun ter hand nemen? Altijd al een keer van plan een sportieve krachtmeting aan te gaan met je collega's? Of wil je gewoon een ontspannende avond doorbrengen met familie en vrienden? Waag je dan aan Q-zar, de spannendste sensatie op spelgebied, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen met laserguns.

Specialiteiten
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren met je team. Deze punten scoor je door je tegenstanders te raken en het veroveren van hun hoofdkwartier. Vergeet niet met je eigen team je eigen hoofdkwartier te verdedigen!
De centrale computer registreert tijdens het spel alle punten. Na afloop van het spel, dat 20 minuten duurt, krijgen alle spelers hun persoonlijke scorekaart. Onder het genot van een drankje in onze sfeervolle bar, kun je dan je prestaties vergelijken met die van teamgenoten en tegenstanders.


     
Tevens verzorgen wij bedrijfsarrangementen, kinderfeestjes, vrijgezellen- en familiefeesten. Voor meer informatie zie www.q-zar.nl.
Tot slot
Kortom...Q-zar is een dynamisch spel, dat je minstens één keer in je leven gespeeld moet hebben. Het is spannend en ontspannend tegelijk. Q-zar is geschikt voor iedereen boven acht jaar en vormt daarom een ideaal onderdeel van een complete avond ( of dag ) uit met vrienden, familie of collega's.
 

Start